Рамирес осваја "Силверстон" након "лудих" 17 кругова!

Сјајну трку у Великој Британији су нам приредили возачи Мото 3 категорије, а победу је однео Маркос Рамирес возач Леопард Рејсинга.

Остали спортови 25.08.2019 | 14:39
Рамирес осваја "Силверстон" након "лудих" 17 кругова!
Још једну сјајну трку смо могли да гледамо на британском Силверстону, из кривине у кривину смо гледали обилажења, одбране позиције и фантастичну представу Мото 3 категорије.

Лоренцо Дала Порта је имао предност на старту, а моментално су га испратили Џордан Мекфи и Тони Арболино, који се између осталог боре и за шампионску титулу. Арон Кане није дуго возио, пошто је као жртва инцидента нешто раније завршио трку.

Арболино је наставио да притиска и на неких 12 кругова пре краја преузео је прву позицију на стази у Силверстону, да би је два круга касније изгубио од Огуре, а Мекфи је то искористио како би обишао Дала Порту и он је за трен ока испао са позиције која води на победничко постоље.

Романо Фенати је у финалном делу трке излетео са стазе и завршио трку и у то исто време, имали смо групу од девет возача који су конкурисали за водеће три позиције на свега пет кругова до краја.

Велика борба за прво место се водила између Тонија Арболина и два возача Леопард Рејсинга – Лоренца Дала Порте и Маркоса Рамиреса, док се Антонели стидљиво прикрао и чекао своју прилику.

На крају после велике борбе Маркос Рамирес ипак односи победу испред Тонија Арболина и тимског колеге Лоренца Дала Порте, а топ 10 комплетирају Антонели, Сузуки, Сасаки, Мекфи, Фођа, Виерхе и Огура.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар