Ramires osvaja "Silverston" nakon "ludih" 17 krugova!

Sjajnu trku u Velikoj Britaniji su nam priredili vozači Moto 3 kategorije, a pobedu je odneo Markos Ramires vozač Leopard Rejsinga.

Ostali sportovi 25.08.2019 | 14:39
Ramires osvaja "Silverston" nakon "ludih" 17 krugova!
Još jednu sjajnu trku smo mogli da gledamo na britanskom Silverstonu, iz krivine u krivinu smo gledali obilaženja, odbrane pozicije i fantastičnu predstavu Moto 3 kategorije.

Lorenco Dala Porta je imao prednost na startu, a momentalno su ga ispratili Džordan Mekfi i Toni Arbolino, koji se između ostalog bore i za šampionsku titulu. Aron Kane nije dugo vozio, pošto je kao žrtva incidenta nešto ranije završio trku.

Arbolino je nastavio da pritiska i na nekih 12 krugova pre kraja preuzeo je prvu poziciju na stazi u Silverstonu, da bi je dva kruga kasnije izgubio od Ogure, a Mekfi je to iskoristio kako bi obišao Dala Portu i on je za tren oka ispao sa pozicije koja vodi na pobedničko postolje.

Romano Fenati je u finalnom delu trke izleteo sa staze i završio trku i u to isto vreme, imali smo grupu od devet vozača koji su konkurisali za vodeće tri pozicije na svega pet krugova do kraja.

Velika borba za prvo mesto se vodila između Tonija Arbolina i dva vozača Leopard Rejsinga – Lorenca Dala Porte i Markosa Ramiresa, dok se Antoneli stidljivo prikrao i čekao svoju priliku.

Na kraju posle velike borbe Markos Ramires ipak odnosi pobedu ispred Tonija Arbolina i timskog kolege Lorenca Dala Porte, a top 10 kompletiraju Antoneli, Suzuki, Sasaki, Mekfi, Fođa, Vierhe i Ogura.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar