Опкољен, па ухапшен у кући коју је провалио

Брзом реакцијом припадника Полицијске станице Бијељина 1 ухваћен је малољетник који је осумњичен да је данима боравио у кући, чији власници живе у иностранству.

Република Српска 25.08.2019 | 13:53
Опкољен, па ухапшен у кући коју је провалио
Полицијски службеници поменуте станице су малољетника данас затекли у кући коју је, према ријечима власника куће, провалио прије 15-так дана и у којој је боравио, преноси Инфобијељина.

Видјевши полицију провалник је хтио да побјегне, али није имао куда, јер су полицајци опколили кућу. Приведен је у просторије Полицијске управе Бијељина на даље поступање.



Иначе, осумњичени малољетник је, према ријечима власника куће, данима боравио ту. Ствари у кући су испретуране и разбацане. 

"Јуче сам дошла да провјетрим кућу, када сам и први пут примјетила да је обијена. Ствари унутра су разбацане, блатњаве. Користио је кухињу, купатило, али ништа није однио. Не знам шта се дешава са овом омладином", рекла је кратко власница куће.



Додала је и да је малољетник ушао у кућу тако што је обио прозор иза куће и ушао унутра.

Извор: Инфобијељина

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Марко

27.08.2019 10:49

Ста се десава,бједа,сиромаство,генерално лудило.Цим се хвали ова наса полиција,ухапсила малољетника који се уселио у куцу,па и моја баба би га ухватила.Ухватите ви ове сто асфалтирају аутопутеве за 16 милиона по км,и слицне тим !!!

ОДГОВОРИТЕ