Opkoljen, pa uhapšen u kući koju je provalio

Brzom reakcijom pripadnika Policijske stanice Bijeljina 1 uhvaćen je maloljetnik koji je osumnjičen da je danima boravio u kući, čiji vlasnici žive u inostranstvu.

Republika Srpska 25.08.2019 | 13:53
Opkoljen, pa uhapšen u kući koju je provalio
Policijski službenici pomenute stanice su maloljetnika danas zatekli u kući koju je, prema riječima vlasnika kuće, provalio prije 15-tak dana i u kojoj je boravio, prenosi Infobijeljina.

Vidjevši policiju provalnik je htio da pobjegne, ali nije imao kuda, jer su policajci opkolili kuću. Priveden je u prostorije Policijske uprave Bijeljina na dalje postupanje.



Inače, osumnjičeni maloljetnik je, prema riječima vlasnika kuće, danima boravio tu. Stvari u kući su ispreturane i razbacane. 

"Juče sam došla da provjetrim kuću, kada sam i prvi put primjetila da je obijena. Stvari unutra su razbacane, blatnjave. Koristio je kuhinju, kupatilo, ali ništa nije odnio. Ne znam šta se dešava sa ovom omladinom", rekla je kratko vlasnica kuće.



Dodala je i da je maloljetnik ušao u kuću tako što je obio prozor iza kuće i ušao unutra.

Izvor: Infobijeljina

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Marko

27.08.2019 10:49

Sta se desava,bjeda,siromastvo,generalno ludilo.Cim se hvali ova nasa policija,uhapsila maloljetnika koji se uselio u kucu,pa i moja baba bi ga uhvatila.Uhvatite vi ove sto asfaltiraju autoputeve za 16 miliona po km,i slicne tim !!!

ODGOVORITE