ТВ Турнир шампиона: Шартр освајач

Французи у финалу, тек након продужетака, савладали Еурофарм из Сјеверне Македоније 26:25.  Првак Србије тек пети на ТВ турниру шампиона у Добоју! Војводина је на крају традиционалног турнира убедљиво победила домаћу Слогу, док су трофеј подигли рукометаши француског Шартра.

Остали спортови 25.08.2019 | 14:01
ТВ Турнир шампиона: Шартр освајач
Рукометаши француског Шартра побједници су 51. Међународног рукометног ТВ Турнира шампиона "Добој 2019".

Екипа Шартра у борби за прво мјесто побиједила је синоћ Еурофарм из Сјеверне Македоније резултатом 26:25, и то након извођења седмераца, пошто је у регуларном току утакмица завршена неријешеним резултатом 22:22.

Треће мјесто заузели су рукометаши Татран Прешова из Словачке, који су поразили Кринс-Луцерн из Швајцарске резултатом 26:25.

Пето мјесто припало је екипи новосадске Војводине, која је побиједила домаћина турнира, добојску Слогу резултатом 33:22.

Седмо мјесто заузели су рукометаши кинеског Пекинга, који су поразили љубушки Извиђач резултатом 25:24.

Добојски Међународни рукометни ТВ турнир шампиона уврштен је у такмичарски календар Европске и Свјетске рукометне федерације, медијски покровитељ је Радио-телевизија Републике Српске, а генерални покровитељ је град Добој уз подршку Владе Српске и Савјета министара БиХ.

Прошлогодишњи побједник добојског турнира је екипа Татран Прешов из Словачке.

Добојски турнир уврштен је у календар Европске и Светске рукометне федерације, а покровитељи су Радиотелевизија Републике Српске и град Добој, уз подршку Владе Српске и Савета министара БиХ.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар