TV Turnir šampiona: Šartr osvajač

Francuzi u finalu, tek nakon produžetaka, savladali Eurofarm iz Sjeverne Makedonije 26:25.  Prvak Srbije tek peti na TV turniru šampiona u Doboju! Vojvodina je na kraju tradicionalnog turnira ubedljivo pobedila domaću Slogu, dok su trofej podigli rukometaši francuskog Šartra.

Ostali sportovi 25.08.2019 | 14:01
TV Turnir šampiona: Šartr osvajač
Rukometaši francuskog Šartra pobjednici su 51. Međunarodnog rukometnog TV Turnira šampiona "Doboj 2019".

Ekipa Šartra u borbi za prvo mjesto pobijedila je sinoć Eurofarm iz Sjeverne Makedonije rezultatom 26:25, i to nakon izvođenja sedmeraca, pošto je u regularnom toku utakmica završena neriješenim rezultatom 22:22.

Treće mjesto zauzeli su rukometaši Tatran Prešova iz Slovačke, koji su porazili Krins-Lucern iz Švajcarske rezultatom 26:25.

Peto mjesto pripalo je ekipi novosadske Vojvodine, koja je pobijedila domaćina turnira, dobojsku Slogu rezultatom 33:22.

Sedmo mjesto zauzeli su rukometaši kineskog Pekinga, koji su porazili ljubuški Izviđač rezultatom 25:24.

Dobojski Međunarodni rukometni TV turnir šampiona uvršten je u takmičarski kalendar Evropske i Svjetske rukometne federacije, medijski pokrovitelj je Radio-televizija Republike Srpske, a generalni pokrovitelj je grad Doboj uz podršku Vlade Srpske i Savjeta ministara BiH.

Prošlogodišnji pobjednik dobojskog turnira je ekipa Tatran Prešov iz Slovačke.

Dobojski turnir uvršten je u kalendar Evropske i Svetske rukometne federacije, a pokrovitelji su Radiotelevizija Republike Srpske i grad Doboj, uz podršku Vlade Srpske i Saveta ministara BiH.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar