ФК "Радник": Побиједићемо ФК "Младост"

У сусрет првенственој утакмици ВИ кола “Премијер” лиге БиХ између ФК “Радник” Бијељина и ФК “Младост” Добој-Какањ, из бијељинског клуба поручују да су спремни за меч, те да се надају најбољој игри и коначном позитивном резултату. Утакмица се игра у суботу у Бијељини од 17 часова.

Република Српска 23.08.2019 | 16:14
ФК "Радник": Побиједићемо ФК "Младост"
У “Раднику” су свјесни изазова пред меч са добојским клубом. “Младост” Добој-Какањ је показао добру игру у претходном периоду, признају у бијељинском клубу и наводе да ће дати све од себе да поразе “Младост”.

"Надам се да ће то сутра доћи све на своје и да ћемо доћи до три бода која ће нас довести у мирну луку, бар што се тиче сутрашњег кола. Сигурно да имамо одређених проблема, али су они евидентирани и знамо како се носити са тим. Екипа вриједно тренира. Одиграно је добро друго полувријеме против Сарајева, али сплетом околности нисмо успјели да дођемо до бода. Можемо бити задовољни начином игре. Сутра је велики императив за нас, поготово ако се у обзир узме да смо свезали три пораза и да у таквом расположењу дочекујемо утакмицу", рекао је Младен Жижовић, тренер ФК “Радник”

Објашњавајући претходни период и три утакмице негативног резултата за “Радник”, Жижовић каже да је добра игра доминирала у сва три меча; како у Широком, тако и против Борца и Сарајева.

"Шта је узрок таквих резултата вјероватно и већи фудбалски стручњаци не могу да објасне. Међутим, оно што ми на тежи начин покушавамо да схватимо јесте да учимо из сопствених грешака. Надам се да нећемо понављати грешке јер су примљени голови, примљени на јефтин и једноставан начин, док су наши голови плод сјајне акције. Покушаћемо да не понављамо грешке јер смо из свих индивидуалних грешака примили много голова и ако то сведемо на минимум, онда мислим да нас ниједна екипа у лиги не може надиграти. Уколико то буде тако, увјерен сам у сутрашњи тријумф", рекао је Младен Жижовић, тренер ФК “Радник”. 

“Радник” у меч улази без повријеђеног Срђана Бечелића, док се након суспензије на терен враћа Милош Симоновић. 



БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нино

23.08.2019 17:33

Нспријед Радник.Уз вас и управу је Биљељина и сире

ОДГОВОРИТЕ