FK "Radnik": Pobijedićemo FK "Mladost"

U susret prvenstvenoj utakmici VI kola “Premijer” lige BiH između FK “Radnik” Bijeljina i FK “Mladost” Doboj-Kakanj, iz bijeljinskog kluba poručuju da su spremni za meč, te da se nadaju najboljoj igri i konačnom pozitivnom rezultatu. Utakmica se igra u subotu u Bijeljini od 17 časova.

Republika Srpska 23.08.2019 | 16:14
FK "Radnik": Pobijedićemo FK "Mladost"
U “Radniku” su svjesni izazova pred meč sa dobojskim klubom. “Mladost” Doboj-Kakanj je pokazao dobru igru u prethodnom periodu, priznaju u bijeljinskom klubu i navode da će dati sve od sebe da poraze “Mladost”.

"Nadam se da će to sutra doći sve na svoje i da ćemo doći do tri boda koja će nas dovesti u mirnu luku, bar što se tiče sutrašnjeg kola. Sigurno da imamo određenih problema, ali su oni evidentirani i znamo kako se nositi sa tim. Ekipa vrijedno trenira. Odigrano je dobro drugo poluvrijeme protiv Sarajeva, ali spletom okolnosti nismo uspjeli da dođemo do boda. Možemo biti zadovoljni načinom igre. Sutra je veliki imperativ za nas, pogotovo ako se u obzir uzme da smo svezali tri poraza i da u takvom raspoloženju dočekujemo utakmicu", rekao je Mladen Žižović, trener FK “Radnik”

Objašnjavajući prethodni period i tri utakmice negativnog rezultata za “Radnik”, Žižović kaže da je dobra igra dominirala u sva tri meča; kako u Širokom, tako i protiv Borca i Sarajeva.

"Šta je uzrok takvih rezultata vjerovatno i veći fudbalski stručnjaci ne mogu da objasne. Međutim, ono što mi na teži način pokušavamo da shvatimo jeste da učimo iz sopstvenih grešaka. Nadam se da nećemo ponavljati greške jer su primljeni golovi, primljeni na jeftin i jednostavan način, dok su naši golovi plod sjajne akcije. Pokušaćemo da ne ponavljamo greške jer smo iz svih individualnih grešaka primili mnogo golova i ako to svedemo na minimum, onda mislim da nas nijedna ekipa u ligi ne može nadigrati. Ukoliko to bude tako, uvjeren sam u sutrašnji trijumf", rekao je Mladen Žižović, trener FK “Radnik”. 

“Radnik” u meč ulazi bez povrijeđenog Srđana Bečelića, dok se nakon suspenzije na teren vraća Miloš Simonović. 



BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nino

23.08.2019 17:33

Nsprijed Radnik.Uz vas i upravu je Biljeljina i sire

ODGOVORITE