Мијатовић: Јовић има квалитет, мора да буде стрпљив!

Бивши ас Реал Мадрида саветује младог српског фудбалера да у европском великану мора много да ради и да чека своју шансу.

Фудбал 22.08.2019 | 20:40
Мијатовић: Јовић има квалитет, мора да буде стрпљив!
Лука Јовић је овог лета стигао у Мадрид из Ајнтрахта за 60 милиона евра и од њега се очекује да постане нова звезда "краљевског клуба".

Некадашњи фудбалер и челник Реал Мадрида Предраг Мијатовић изјавио је да млади фудбалер мора да буде стрпљив и сачека својих "пет минута" у славном шпанском клубу.

"Као сваки млади играч кад се нађе у великом клубу мора да буде стрпљив, да чека своју шансу, да тренира и размишља у том правцу. Неће му бити лако јер је конкуренција жестока, али млад је, претпостављам да има амбиције да се покаже и докаже и на њему је да чека праву прилику", рекао је Мијатовић Тањугу у Сплиту, где је боравио као амбасадор Спортских игара младих.

Стрелац чувеног гола за Реал у финалу Лиге шампиона 1998. године против Јувентуса (1:0) истиче да ће Јовић сигурно добити шансу.

"Сезона је дуга, има доста утакмица у првенству, Лиги шампиона и осталим такмичењима. Потребно је само стрпљење и професионализам, квалитет има", истакао је Мијатовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар