ПСЖ одувао Реалову мега понуду за Нејмара!

Мало је 100. 000. 000 и тројица играча! Мадриђани дају Бејла, Родригеза и Наваса приде!

Фудбал 22.08.2019 | 19:24
ПСЖ одувао Реалову мега понуду за Нејмара!
Више се не зна ни шта Пари Сен Жермен хоће у летњој саги која носи кодни назив – Нејмар. Добили су Французи понуду из снова од Реал Мадрида, али ни она им није по мери. А, на Бразилца не рачунају... Свашта!

Како пише француски Екип, а преносе шпански медији, Реал Мадрид је понудио ПСЖ-у 100.000.000 евра и приде Герета Бејла, Џејмса Родригеза и Кејлора Наваса, само да Нејмар оде у супротном смеру. И одговор је – не.

Одбили су Парижани претходно неке сличне понуде и од Барселоне и Јувентуса, а крај прелазног рока се ближи. И сви су изгледи да ће незадовољни Бразилац остати на Парку принчева и за наредну сезону. Уосталом, тренер Светаца Томас Тухел је рекао да ће Нејмар бити спреман за утакмицу са Тулузом.

Навијачи ПСЖ-а су бесни на Бразилца, ни челници клуба га не љубе превише после целе чарламе коју им је приредио овог лета, али зеленог светла за одлазак и даље нема. Газда Ал Келаифи, наводно, неће размене играча, већ само новац. Уосталом, он је за 222.000.000 купио Нејмара, те жели макар да врати уложено.

Углавном, још једна епизода „дневне дозе Нејмара“ је прошла...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар