Берн: Инцидент уочи утакмице Црвене звезде

Тихи и мирни град Берн "пробудила" је песма навијача Црвене звезде који су "окупирали" сам центар пред меч против Јанг Бојса у плеј-офу за Лигу шампиона. Десило се и неколико инцидената. Интервенисала полиција.  

Србија 21.08.2019 | 19:52
Берн: Инцидент уочи утакмице Црвене звезде
Више хиљада навијача Црвене звезде, у кортеу, из центра Берна кренуло је данас по подне ка стадиону "Швајцарска" на утакмицу против Јанг Бојса у плеј-офу за Лигу шампиона.

Током проласка колоне, недалеко од установе за одвикавање од наркотика, догодио се краћи инцидент, када се група навијача брутално обрачунала са неколицином људи који су били са спољне стране ограде.

Полиција је брзо реаговала пуцњима у вис, без коришћена бојева муниција, а ситуција се потом смирила, јер су су додатно појавили и полицајци опремљени за разбијање демонстрација.

Претходно, како јавља извјештач Тањуга, недалеко од Беренплаца, гдје су се окупљале Делије, догодила се и провокација Албанца из свог стана, али до инцидента није дошло.

Он је изашао на прозор и кратко добацивао, на шта су навијачи на његов потез одговорили скандирањем "Косово је срце Србије".

Уз српске присталице није примјећен велики број полиције, само два возила, која су на крају била излијепљена сличицама Звездиних боја и обиљежја.

Прва утакмица Јанг Бојса и Црвене звезде почиње у 21 сат.

(Вечерње новости)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Нострадамус

21.08.2019 18:46

Надамо се добром резултату.Звијезда Сретно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игипоп

21.08.2019 21:02

Дошле баје у културан град...Дно дна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теxас

22.08.2019 07:11

Стока,балвани неотесани!!!!

ОДГОВОРИТЕ