Bern: Incident uoči utakmice Crvene zvezde

Tihi i mirni grad Bern "probudila" je pesma navijača Crvene zvezde koji su "okupirali" sam centar pred meč protiv Jang Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona. Desilo se i nekoliko incidenata. Intervenisala policija.  

Srbija 21.08.2019 | 19:52
Bern: Incident uoči utakmice Crvene zvezde
Više hiljada navijača Crvene zvezde, u korteu, iz centra Berna krenulo je danas po podne ka stadionu "Švajcarska" na utakmicu protiv Jang Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona.

Tokom prolaska kolone, nedaleko od ustanove za odvikavanje od narkotika, dogodio se kraći incident, kada se grupa navijača brutalno obračunala sa nekolicinom ljudi koji su bili sa spoljne strane ograde.

Policija je brzo reagovala pucnjima u vis, bez korišćena bojeva municija, a situcija se potom smirila, jer su su dodatno pojavili i policajci opremljeni za razbijanje demonstracija.

Prethodno, kako javlja izvještač Tanjuga, nedaleko od Berenplaca, gdje su se okupljale Delije, dogodila se i provokacija Albanca iz svog stana, ali do incidenta nije došlo.

On je izašao na prozor i kratko dobacivao, na šta su navijači na njegov potez odgovorili skandiranjem "Kosovo je srce Srbije".

Uz srpske pristalice nije primjećen veliki broj policije, samo dva vozila, koja su na kraju bila izlijepljena sličicama Zvezdinih boja i obilježja.

Prva utakmica Jang Bojsa i Crvene zvezde počinje u 21 sat.

(Večernje novosti)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nostradamus

21.08.2019 18:46

Nadamo se dobrom rezultatu.Zvijezda Sretno

ODGOVORITE
Name

Igipop

21.08.2019 21:02

Došle baje u kulturan grad...Dno dna

ODGOVORITE
Name

Texas

22.08.2019 07:11

Stoka,balvani neotesani!!!!

ODGOVORITE