Клоп изненадио: Не чудите се ако одем у пензију!

Немачки стручњак најавио могуће повлачење.

Фудбал 22.08.2019 | 21:56
Клоп изненадио: Не чудите се ако одем у пензију!
Јирген Клоп остварио је прошле сезоне успех каријере, освајањем Лиге шампиона са Ливерпулом у финалу против Тотенхема. На тај начин, он је ушао у историју енглеског великана и коначно улепшао своју биографију пехаром који му је измицао.

Док Енфилд сања повратак титуле шампиона Енглеске после 29 година и машта да пехар првака подигне управо Клоп, Немац је изненадио многе изјавом о свом повлачењу!

Немачки лист "Билд" прогласио га је тренером сезоне 2018/19, а Клоп је у одговору на то упозорио све да не буду изненађени ако он ускоро престане да ради.

"Надам се да ћу још две-три сезоне наставити, а онда ћу одлучити. Све је могуће, па и да потпуно престанем. Могуће је...", изјавио је Немац у разговору видео везом, док је захваљивао за награду.

"У овом тренутку не знам да кажем да ли ће се све то догодити. Само кажем да не будете изненађени када се то деси", додао је он.

Према тренутном уговору са Ливерпулом, Клоп ће водити "Редсе" до 30. јуна 2022, када ће заокружити шест и по година на клупи "црвених".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар