Klop iznenadio: Ne čudite se ako odem u penziju!

Nemački stručnjak najavio moguće povlačenje.

Fudbal 22.08.2019 | 21:56
Klop iznenadio: Ne čudite se ako odem u penziju!
Jirgen Klop ostvario je prošle sezone uspeh karijere, osvajanjem Lige šampiona sa Liverpulom u finalu protiv Totenhema. Na taj način, on je ušao u istoriju engleskog velikana i konačno ulepšao svoju biografiju peharom koji mu je izmicao.

Dok Enfild sanja povratak titule šampiona Engleske posle 29 godina i mašta da pehar prvaka podigne upravo Klop, Nemac je iznenadio mnoge izjavom o svom povlačenju!

Nemački list "Bild" proglasio ga je trenerom sezone 2018/19, a Klop je u odgovoru na to upozorio sve da ne budu iznenađeni ako on uskoro prestane da radi.

"Nadam se da ću još dve-tri sezone nastaviti, a onda ću odlučiti. Sve je moguće, pa i da potpuno prestanem. Moguće je...", izjavio je Nemac u razgovoru video vezom, dok je zahvaljivao za nagradu.

"U ovom trenutku ne znam da kažem da li će se sve to dogoditi. Samo kažem da ne budete iznenađeni kada se to desi", dodao je on.

Prema trenutnom ugovoru sa Liverpulom, Klop će voditi "Redse" do 30. juna 2022, kada će zaokružiti šest i po godina na klupi "crvenih".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar