Јелена Томашевић бацила Сергеја Шојгуа у транс

Поп певачица Јелена Томашевиц́ била је овог викенда специјалан гост на свечаној церемонији затварања 5. међународних војних игара, највец́ег и најбоље организованог војно-спортског такмичења у свету, на коме су учествовали и припадници Војске Србије.

Забава 21.08.2019 | 12:28
Јелена Томашевић бацила Сергеја Шојгуа у транс
Српска поп певачица је у Русију стигла на позив руског Министарства одбране, а својим фантастичним наступом на великој сцени Парка Патриот, недалеко од Москве, одушевила је министре, начелнике генералштабова и представнике војног врха земаља-учесница Игара.

Томашевиц́ева је наступила са ансамблом песама и игара Руске армије „Александров“, а такође је извела и своју песму „Оро“, са којом је 2008. године на „Евровизији“ у Београду заузела високо шесто место.

Српска певачица се на руском језику захвалила Шојгуу на позиву да учествује на затварању Војних игара, као и за могуц́ност да наступи са познатим ансамблом „Александров“, што је измамило осмех на лицу руског министра. 

Наступ српске поп звезде коментарисан је и након свечане церемоније затварања Игара, а руски новинари јој предвиђају блиставу каријеру у Русији — „уколико то она пожели“.

„Не знам, то код мене не иде плански. Све ми се ствари дешавају изненада, као и ова сарадња са ансамблом ’Александров‘. Нити сам ово очекивала, нити сам могла да претпоставим да ц́е се ово десити, тако да је врло могуц́е да ц́у у будуц́ности чешц́е сарађивати са руским колегама, а моја жеља је, наравно, и са хором ’Александров‘. Било би заиста лепо да се то догоди, а мислим да се паралелно може и у Србији и овде направити каријера“, рекла је Томашевиц́ева за Спутњик, истичуц́и да је наступ на Међународним војним играма „нешто што сваки певач може само да пожели“.

(Курир.рс/Спутњик)

Коментари / 0

Оставите коментар