ТВ Турнир шампиона: Славље Слоге, дебакл Извиђача!

Добојлије су на старту турнира савладале екипу која ће наредне сезоне дебитовати у СЕХА лиги.

Остали спортови 20.08.2019 | 23:42
ТВ Турнир шампиона: Славље Слоге, дебакл Извиђача!
У Добоју је данас почео 51. Међународни рукометни турнир, који ће трајати до 24. августа, кад ће бити играни мечеви за пласман.

Први такмичарски дан на Стадиону спортских игара отворили су домаћин Слога и Пекинг, тим који ће у предстојећој сезони наступати у регионалној СЕХА лиги.

Добојлије, које ће у сезони пред нама након седам година одсуства заиграти на европској сцени и то у Челенџ купу, савладале су у премијерном дуелу групе А изабранике легендарног хрватског голмана Владе Шоле резултатом 30:28.

Титулу у Добоју брани словачки Татран, који је данас доказао да је и ове године фаворит за највиши пласман, декласиравши Извиђач у првом дуелу групе Б резултатом 34:16.

Колико је словачки био доминантан у односу на бх. шампиона, довољно говори податак да су ''скаути'' за других 30 минута успјели да постигну само пет погодака.

Премијерни дан у Добоју закључен је другим сусретом у групи А између Еурофарм Работника, учесника Лиге шампиона, и Луцерна, а након 60 минута игре, побједника није било (24:24).

Сутра се од 17:30 часова састају Шартр и Татран, од 19:15 играју Слога и Еурофарм Работник, а од 21 час играће Извиђач и Војводина.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар