Тошић сад призива и Думбију!

Ас Партизана "чачка" још једног бившег саиграча из ЦСКА! Тошић: Фали нам још само Думбија да комплетирамо тим! Фудбалер Партизана Зоран Тошић је био један од кључних људи у трансферу капитена репрезнетације Израела Бибраса Натха у београдски клуб.  Занимљива преписка на инстаграму. . .

Фудбал 20.08.2019 | 19:43
Тошић сад призива и Думбију!
Деснокрилни нападач је у московском ЦСКА наступао са везним фудбалером, који је у понедељак потписао трогодишњи уговор са Партизаном.

Натхо је на друштвеним мрежама објавио да једва чека да заигра пред навијачима "црно-белих", а срећу му је пожелео и некадашњи тренер московског клуба Леонид Слуцки.

Уследио је и Тошићев коментар.

"Леониде, још нам фали само Сејду Думбија да комплетирамо тим", написао је Тошић.



Има Зоран Тошић и шпица да препоручи Партизану! Траже црно-бели још једног нападача, пошто је Огњен Ожеговић пред одласком у Розенборг, а Тошић, који је био кључни човек у довођењу Бибраса Натха у Хумску, призива још једног бившег саиграча – Сејдуа Думбију!

Можда је и само шала, али у последња два дана кружи информација како су, наводно, црно-бели заинтересовани за некадашњег нападача ЦСКА Москве и Роме. Ипак, Тошић је поменуо то име у интересантној конверзацији на инстаграму.

Бибрас Натхо је на свом инстаграм профилу објавио фотографију са промоције у Партизану, коју је прокоментарисао Леонид Слутски, некадашњи тренер ЦСКА. Руски стручњак, који сада води холандски Витесе, пожелео је срећу Израелцу, а мало потом „увукао“ у причу и Зорана Тошића поруком да „води рачуна о Натху“.

И онда је Тошић испалио реченицу која је моментално одјекнула међу црно-белом популацијом:

„Недостаје нам још само Сејдбу Думбија да комплетирамо тим“!

Искусни нападач из Обале Слоноваче, Сејдбу Думбија, има 31 годину и овог лета је раскинуо уговор са шпанском Ђироном. Слободан је играч, тако да што се тога тиче, не би било препрека да дође у Партизан.

Думбија је претходно играо и за Јанг Бојс, Њукасл, Базел, Спортинг, али је највећи траг оставио у ЦСКА, где је у првом мандату, од 2010. до 2015. године на 96 утакмица постигао 61 гол.

Питање је једино да ли Партизан има у плану да доведе још једног странца, пошто му квоту од четворице иностраних фудбалера попуњавају Сејдуба Сума, Такума Асано, Умар Садик и Бибрас Натхо.

У сваком случају, Зоран Тошић је заголицао машту навијача...

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар