Tošić sad priziva i Dumbiju!

As Partizana "čačka" još jednog bivšeg saigrača iz CSKA! Tošić: Fali nam još samo Dumbija da kompletiramo tim! Fudbaler Partizana Zoran Tošić je bio jedan od ključnih ljudi u transferu kapitena repreznetacije Izraela Bibrasa Natha u beogradski klub.  Zanimljiva prepiska na instagramu. . .

Fudbal 20.08.2019 | 19:43
Tošić sad priziva i Dumbiju!
Desnokrilni napadač je u moskovskom CSKA nastupao sa veznim fudbalerom, koji je u ponedeljak potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Natho je na društvenim mrežama objavio da jedva čeka da zaigra pred navijačima "crno-belih", a sreću mu je poželeo i nekadašnji trener moskovskog kluba Leonid Slucki.

Usledio je i Tošićev komentar.

"Leonide, još nam fali samo Sejdu Dumbija da kompletiramo tim", napisao je Tošić.



Ima Zoran Tošić i špica da preporuči Partizanu! Traže crno-beli još jednog napadača, pošto je Ognjen Ožegović pred odlaskom u Rozenborg, a Tošić, koji je bio ključni čovek u dovođenju Bibrasa Natha u Humsku, priziva još jednog bivšeg saigrača – Sejdua Dumbiju!

Možda je i samo šala, ali u poslednja dva dana kruži informacija kako su, navodno, crno-beli zainteresovani za nekadašnjeg napadača CSKA Moskve i Rome. Ipak, Tošić je pomenuo to ime u interesantnoj konverzaciji na instagramu.

Bibras Natho je na svom instagram profilu objavio fotografiju sa promocije u Partizanu, koju je prokomentarisao Leonid Slutski, nekadašnji trener CSKA. Ruski stručnjak, koji sada vodi holandski Vitese, poželeo je sreću Izraelcu, a malo potom „uvukao“ u priču i Zorana Tošića porukom da „vodi računa o Nathu“.

I onda je Tošić ispalio rečenicu koja je momentalno odjeknula među crno-belom populacijom:

„Nedostaje nam još samo Sejdbu Dumbija da kompletiramo tim“!

Iskusni napadač iz Obale Slonovače, Sejdbu Dumbija, ima 31 godinu i ovog leta je raskinuo ugovor sa španskom Đironom. Slobodan je igrač, tako da što se toga tiče, ne bi bilo prepreka da dođe u Partizan.

Dumbija je prethodno igrao i za Jang Bojs, Njukasl, Bazel, Sporting, ali je najveći trag ostavio u CSKA, gde je u prvom mandatu, od 2010. do 2015. godine na 96 utakmica postigao 61 gol.

Pitanje je jedino da li Partizan ima u planu da dovede još jednog stranca, pošto mu kvotu od četvorice inostranih fudbalera popunjavaju Sejduba Suma, Takuma Asano, Umar Sadik i Bibras Natho.

U svakom slučaju, Zoran Tošić je zagolicao maštu navijača...

Izvor: mozzartsport/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar