Премијера у Сарајеву: "Сенке над Балканом 2"

Друга сезона најгледаније регионалне серије "Сенке над Балканом" премијерно је представљена на 25. Сарајево филм фестивалу.

Босна и Херцеговина 20.08.2019 | 16:26
Премијера у Сарајеву: "Сенке над Балканом 2"
Ауторска и глумачка екипа предвођена редитељем Драганом Бјелогрлићем прошетала је гламурозним црвеним тепихом, чиме је отворено четврто вече овог фестивала.



- Пре две године смо на истом овом месту представили "Сенке над Балканом". Сарајево филм фестивал је за нас био таличан, после су се само ређали успеси. Моје амбиције су биле да направимо нешто што одскаче од уобичајених продукција. Тада нисам гајио оптимизам да ће то бити добро прихваћено, али то се десило. Ко је волео први део, сигуран сам да ће волети и наставак - рекао је Бјелогрлић новинарима.



Поред Бјелогрлића, синоћ су црвеним тепихом прошетале и главне глумице Марија Бергам, Наташа Нинковић, Леона Парамински, као и Горан Богдан и Радивоје Буквић. Премијерном представљању серије присуствовали су и један од сценариста Бобан Јевтић и главни сценограф Горан Јоксимовић.



Емитовање нових епизода серије "Сенке над Балканом" почиње у октобру на ТВ Нова С.

(Телеграф.рс)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Искрено

20.08.2019 16:21

Био сам на платоу кад су пролазили,бас су их сви доцекали са овацијама,види се да Бјелогрлица људи у сарајеву воле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучки љубитељ филма

20.08.2019 17:26

Незнам ко би могао умјетника мрзити, ови таблоиди од новина и ТВ не рачунам. Свак има право на политички став ја сам љевичар али делија а Бјела гробар али свак има у себи неку грешку па и он. Има он и серију Жигосани у рекету ништа лошију од ове. Морам похвалити и глумца који је сјајан ради се о Богдану

Name

Дамир

20.08.2019 19:59

Само они најгори људи би рекли да није тако мени је драго видјети таблице србије по сарајеву и нико им ниста неце урадити јер су увијек добродосли мада су нас убијали са брда али ипак будуцност треба да буде пред нама а не иза нас и сви ми теебамо ици напријед заједно и постовати се а не са мрзњом рат нико добро није донијо осим онима сто су постали богати и узивају у систему којег су направили и они мисле да су свети у свом народу е па нису доци це боље сутра за насу дивну земљу босну и херцеговину и републику српску и све нас.

Name

МД

20.08.2019 16:52

То је такав филмски производ, какав није виђен на овим просторима. Сценографија, костими, глумци, радња, ефекти. Бриљантно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

20.08.2019 17:52

Једва цекам наставака, први дио је брилијантан. Свака цаст Драгане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

20.08.2019 17:52

Једва цекам наставака, први дио је брилијантан. Свака цаст Драгане.

ОДГОВОРИТЕ