ЛЕ: Неће бити празне трибине на Партизан - Молде!

На Молде могу само деца из школа фудбала! И то организовано, за узраст до 14 година.  Хумска НИЈЕ скроз закључана: Ево ко може на Молде. . .  Поред званичних лица, утакмици између српског и норвешког предстваника моћи ће да присуствују деца узраста до 14 година, која припадају Омладинској школи ФК Партизан и школама фудбала у Београду и Србији.

Фудбал 21.08.2019 | 09:54
ЛЕ: Неће бити празне трибине на Партизан - Молде!
Партизан је добио две утакмице казне играња пред празним трибинама због понашања навијача на мечу против Малатије. И прва утакмица коју ће Партизан одрадити је она против Молдеа у четвртак увече. Међутим, неће трибине бити сасвим празне јер ће на њима моћи да се нађу деца до 14 година и то она која ће доћи организовано кроз школе фудбала.

Дакле, неће моћи да долазе родитељи са децом, нити било ко други, а да већ све претходно није организовано.

Суштински, јасно је да Партизан неће имати подршку против Молдеа какву је желео, али барем неће трибине бити потпуно празне, па ће млади фудбалери моћи да уживају у игри својих идола.

Они старији навијачи ће на то морати да сачекају још, посебно у Европи јер су црно-бели кажњени на две утакмице без навијача.

Званично објашњење казне за црно-беле је да је то учињено због расистичког понашања навијача на утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европе против Малатије.

Партизан против Молдеа јури добар резултат и пласман у Лигу Европе, али у четвртак од 21 час ће ипак подршку са трибина од оних најмлађих.

Партизан ће, према ранијој одлуци Дициплинске комисије УЕФА, дочекати у четвртак Молде, у првој утакмици плеј-офа за Лигу Европе, без присуства публике. Стадион у Хумској, ипак, неће бити потпуно празан, а на трибинама ће се наћи места за одређене навијаче.

Поред званичних лица, утакмици између српског и норвешког предстваника моћи ће да присуствују деца узраста до 14 година, која припадају Омладинској школи ФК Партизан и школама фудбала у Београду и Србији.

Поводом ове одлуке, ФК Партизан издао је саопштење на свом званичном сајту.

"Жалба коју је ФК Партизан поднео Дисциплинској комисији УЕФА биће накнадно узета у разматрање о чему ће клуб и јавност бити правовремено обавештени. На молбу ФК Партизан, по члану 73 (х) ДР, утакмици плеј-оф фазе квалификација за Лигу Европе регулативно тело УЕФА је дозволило присуство деце узраста до 14 година, која припадају Омладинској школи фудбала црно-белих или школама фудбала у Београду и Србији", пише на сајту Партизана.

"Парни ваљак" је објавио је и број телефона који би тренери требало да најаве долазак деце.

"Школе фудбала чији чланови узраста до 14 година, искључиво уз присуство тренера, желе организовано да дођу на утакмицу, морају се пријавити на бројеве телефона 011/2197437. Деца морају имати валидну ђачку или здравствену књижицу током уласка на стадион Партизан", саопштио је Партизан.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар