LE: Neće biti prazne tribine na Partizan - Molde!

Na Molde mogu samo deca iz škola fudbala! I to organizovano, za uzrast do 14 godina.  Humska NIJE skroz zaključana: Evo ko može na Molde. . .  Pored zvaničnih lica, utakmici između srpskog i norveškog predstvanika moći će da prisustvuju deca uzrasta do 14 godina, koja pripadaju Omladinskoj školi FK Partizan i školama fudbala u Beogradu i Srbiji.

Fudbal 21.08.2019 | 09:54
LE: Neće biti prazne tribine na Partizan - Molde!
Partizan je dobio dve utakmice kazne igranja pred praznim tribinama zbog ponašanja navijača na meču protiv Malatije. I prva utakmica koju će Partizan odraditi je ona protiv Moldea u četvrtak uveče. Međutim, neće tribine biti sasvim prazne jer će na njima moći da se nađu deca do 14 godina i to ona koja će doći organizovano kroz škole fudbala.

Dakle, neće moći da dolaze roditelji sa decom, niti bilo ko drugi, a da već sve prethodno nije organizovano.

Suštinski, jasno je da Partizan neće imati podršku protiv Moldea kakvu je želeo, ali barem neće tribine biti potpuno prazne, pa će mladi fudbaleri moći da uživaju u igri svojih idola.

Oni stariji navijači će na to morati da sačekaju još, posebno u Evropi jer su crno-beli kažnjeni na dve utakmice bez navijača.

Zvanično objašnjenje kazne za crno-bele je da je to učinjeno zbog rasističkog ponašanja navijača na utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije.

Partizan protiv Moldea juri dobar rezultat i plasman u Ligu Evrope, ali u četvrtak od 21 čas će ipak podršku sa tribina od onih najmlađih.

Partizan će, prema ranijoj odluci Diciplinske komisije UEFA, dočekati u četvrtak Molde, u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope, bez prisustva publike. Stadion u Humskoj, ipak, neće biti potpuno prazan, a na tribinama će se naći mesta za određene navijače.

Pored zvaničnih lica, utakmici između srpskog i norveškog predstvanika moći će da prisustvuju deca uzrasta do 14 godina, koja pripadaju Omladinskoj školi FK Partizan i školama fudbala u Beogradu i Srbiji.

Povodom ove odluke, FK Partizan izdao je saopštenje na svom zvaničnom sajtu.

"Žalba koju je FK Partizan podneo Disciplinskoj komisiji UEFA biće naknadno uzeta u razmatranje o čemu će klub i javnost biti pravovremeno obavešteni. Na molbu FK Partizan, po članu 73 (h) DR, utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope regulativno telo UEFA je dozvolilo prisustvo dece uzrasta do 14 godina, koja pripadaju Omladinskoj školi fudbala crno-belih ili školama fudbala u Beogradu i Srbiji", piše na sajtu Partizana.

"Parni valjak" je objavio je i broj telefona koji bi treneri trebalo da najave dolazak dece.

"Škole fudbala čiji članovi uzrasta do 14 godina, isključivo uz prisustvo trenera, žele organizovano da dođu na utakmicu, moraju se prijaviti na brojeve telefona 011/2197437. Deca moraju imati validnu đačku ili zdravstvenu knjižicu tokom ulaska na stadion Partizan", saopštio je Partizan.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar