ЛШ: Нови ударац за Јанг Бојс!

Против Звезде не игра појачање од 2. 000. 000 евра! Марвин Шпилман неће играти ни у Београду!

Фудбал 21.08.2019 | 09:16
ЛШ: Нови ударац за Јанг Бојс!
Тренеру Јанг Бојса Герарду Сеоанеу сигурно ових дана није лако, пре свега због стања са повредама у његовој екипи. Добио је нову лошу вест - Марвин Шпилман неће моћи да игра против Црвене звезде ни у Берну, али ни у Београду.

Он је првобитно био под знаком питања за први меч, али се испоставило да је повреда доста теже природе. Момак који је Туну плаћен 2.000.000 евра подједнако успешно игра на десном и левом крилу, али се повредио у куп мечу и сада га нећемо видети на делу.

Кажу Швајцарци да су то лоше вести пред први меч Јанг Бојса и Звезде. У питању је леви скочни зглоб Шпилмана због ког ће бити ван акције у наредних шест седмица јер је повредио лигаменте. Тежа повреда од очекиване. Дакле, нећемо га гледати сигурно ни у Београду у реваншу.

Подсећамо и Гијом Оро ће прескочити први окршај са црвено-белима. Уместо њега Звезду ће напасти 26-годишњи Жан-Пјер Нсаме, Камерунац који је протекле сезоне стао на 15 голова, али се није баш надавао по Европи.

Од раније знамо да против Звезде неће моћи да играју ни штопер Мохамед Али Камара, па ни задњи везни Сандро Лаупер, кога је Сеоане принудно спуштао на централног бека.

Миралем Сулејмани је под знаком питања, мада писања швајцарских медија иду у смеру тога да он неће играти у среду увече.

Лоше вести за Јанг Бојс, а могле би да буду добре по Црвену звезду. Први меч се игра вечерас од 21 час у Берну, а очекује се велики број навијача црвено-белих у главном граду Швајцарске.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар