Званично: Раћа Петровић у црвено-бијелом три сезоне!

Искусни везиста наставља каријеру у шпанској Сегунди.

Фудбал 20.08.2019 | 13:23
Званично: Раћа Петровић у црвено-бијелом три сезоне!
Алмерија је од вечерас јача за још једног Србина. После дефанзивца Николе Мараша и голмана Драгана Росића, црвено-бели дрес клуба из Андалузије обукао је и Радосав Петровић (30), некадашњи репрезентативац Србије и првотимац Партизана, који је протеклих сезона наступао у Португалији.

Петровић је са новим клубом парафирао уговор на три сезоне и стигао као слободан играч након споразумног раскида уговора са Спортингом из Лисабона две сезоне пре истека.

Популарни Раћа је имао уговор са португалским великаном на још две године, али није био у плановима за ову сезону па је руководство Лавова желело да се ослободи и његове плате, јер би у наредна 24 месеца инкасирао око 2.500.000 евра.

У Алмерији не крију да имају велике амбиције након доласка Радосава Петровића, а покушаће и да уз помоћ његовог искуства нападну и пласман у Примеру.

Током каријере Петровић је играо за Спортинг Лисабон, Динамо Кијев, Генчлербирлиги, Анкару, Блекбурн и Партизан. У дресу репрезентације Србије забележио је 44 наступа и играо на Светском првенству у Јужној Африци.

Извор: моззартспорт

Фото: Алмерија

Коментари / 0

Оставите коментар