Zvanično: Raća Petrović u crveno-bijelom tri sezone!

Iskusni vezista nastavlja karijeru u španskoj Segundi.

Fudbal 20.08.2019 | 13:23
Zvanično: Raća Petrović u crveno-bijelom tri sezone!
Almerija je od večeras jača za još jednog Srbina. Posle defanzivca Nikole Maraša i golmana Dragana Rosića, crveno-beli dres kluba iz Andaluzije obukao je i Radosav Petrović (30), nekadašnji reprezentativac Srbije i prvotimac Partizana, koji je proteklih sezona nastupao u Portugaliji.

Petrović je sa novim klubom parafirao ugovor na tri sezone i stigao kao slobodan igrač nakon sporazumnog raskida ugovora sa Sportingom iz Lisabona dve sezone pre isteka.

Popularni Raća je imao ugovor sa portugalskim velikanom na još dve godine, ali nije bio u planovima za ovu sezonu pa je rukovodstvo Lavova želelo da se oslobodi i njegove plate, jer bi u naredna 24 meseca inkasirao oko 2.500.000 evra.

U Almeriji ne kriju da imaju velike ambicije nakon dolaska Radosava Petrovića, a pokušaće i da uz pomoć njegovog iskustva napadnu i plasman u Primeru.

Tokom karijere Petrović je igrao za Sporting Lisabon, Dinamo Kijev, Genčlerbirligi, Ankaru, Blekburn i Partizan. U dresu reprezentacije Srbije zabeležio je 44 nastupa i igrao na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Izvor: mozzartsport

Foto: Almerija

Komentari / 0

Ostavite komentar