БЛ: Возач мотора тешко повријеђен, ударио у пасата

Мотоциклиста Синиша Шакић из Бањалуке тешко је повријеђен у саобраћајној несрећи која се догодила синоћ у Бањалуци, потврђено је за Српскаинфо.

Република Српска 20.08.2019 | 09:33
БЛ: Возач мотора тешко повријеђен, ударио у пасата
У Полицијској управи Бањалука рекли су да се несрећа догодила на раскрсници Булевара војводе Живојина Мишића и Улице Раде Врањешевића. 

– До несреће је дошло када су се сударили „пасат“ који је возио Санди Кукавица (34) из Приједора и мотор „сузуки“ који је возио Шакић – рекли су у полицији, наводећи иницијале учесника несреће.

О несрећи је обавијештен дежурни тужилац.

(Српскаинфо)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Скептик

20.08.2019 07:37

Јутрос сам добио слом живаца од моториста, претичу колону када из супротног правца иду возила, пролазе ме са унутрашње стране, погрешно се престројавају на раскрсници....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Они

20.08.2019 07:53

мотористи су зло на путу!ста раде гледати се немозе !имају ли икаква правила за њих! провлацење са обе стране претицање са брзином ненормалном!убијају себе али и друге!на пјесацким не стају!просто народ их се боји њихове бахатости у саобрацају!!!

Name

МГ

20.08.2019 08:33

У БЛ на прсте једне руке мозес избројати мотоциклисте који возе по прописима а остали дивљају и то највисе по центру града од паласа до мљекаре мислим да би полиција требала да реагује и на то и на бициклисе који кроз господску улицу возе као дивљаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аки

20.08.2019 10:46

Борик је ночно тркалиште моториста што јестрашно понашају се ко дивљаци гдје је полиција кад треба

Name

Кумулус

20.08.2019 11:44

Није проблем кад еманциповани и културни момци возе моторе, момци који имају куцни одгој и исти пренесу на цесту али је проблем са овима сто продадосе стоку, суму, земљу на селу да би купили мотор и досли у град да дивљају као сто се десава код нас у прњавору!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

20.08.2019 12:02

Сваки четврти возач аутомобила је пијан, под дејством алкохола. Сваки пети возач аутомобила је корупцијом дошао до возачке дозволе. Нико не жели да амнестира возаче мотора, али идиота имате и за воланом четвороточкаша и двоточкаша.

ОДГОВОРИТЕ