BL: Vozač motora teško povrijeđen, udario u pasata

Motociklista Siniša Šakić iz Banjaluke teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Banjaluci, potvrđeno je za Srpskainfo.

Republika Srpska 20.08.2019 | 09:33
BL: Vozač motora teško povrijeđen, udario u pasata
U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da se nesreća dogodila na raskrsnici Bulevara vojvode Živojina Mišića i Ulice Rade Vranješevića. 

– Do nesreće je došlo kada su se sudarili „pasat“ koji je vozio Sandi Kukavica (34) iz Prijedora i motor „suzuki“ koji je vozio Šakić – rekli su u policiji, navodeći inicijale učesnika nesreće.

O nesreći je obaviješten dežurni tužilac.

(Srpskainfo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Skeptik

20.08.2019 07:37

Jutros sam dobio slom živaca od motorista, pretiču kolonu kada iz suprotnog pravca idu vozila, prolaze me sa unutrašnje strane, pogrešno se prestrojavaju na raskrsnici....

ODGOVORITE
Name

Oni

20.08.2019 07:53

motoristi su zlo na putu!sta rade gledati se nemoze !imaju li ikakva pravila za njih! provlacenje sa obe strane preticanje sa brzinom nenormalnom!ubijaju sebe ali i druge!na pjesackim ne staju!prosto narod ih se boji njihove bahatosti u saobracaju!!!

Name

MG

20.08.2019 08:33

U BL na prste jedne ruke mozes izbrojati motocikliste koji voze po propisima a ostali divljaju i to najvise po centru grada od palasa do mljekare mislim da bi policija trebala da reaguje i na to i na biciklise koji kroz gospodsku ulicu voze kao divljaci.

ODGOVORITE
Name

Aki

20.08.2019 10:46

Borik je nočno trkalište motorista što jestrašno ponašaju se ko divljaci gdje je policija kad treba

Name

Kumulus

20.08.2019 11:44

Nije problem kad emancipovani i kulturni momci voze motore, momci koji imaju kucni odgoj i isti prenesu na cestu ali je problem sa ovima sto prodadose stoku, sumu, zemlju na selu da bi kupili motor i dosli u grad da divljaju kao sto se desava kod nas u prnjavoru!!!!

ODGOVORITE
Name

Vuk

20.08.2019 12:02

Svaki četvrti vozač automobila je pijan, pod dejstvom alkohola. Svaki peti vozač automobila je korupcijom došao do vozačke dozvole. Niko ne želi da amnestira vozače motora, ali idiota imate i za volanom četvorotočkaša i dvotočkaša.

ODGOVORITE