Балотели је опет у Италији: Мајка је плакала...!

Како је протекао дочек познатог нападача у новом клубу. "Мој циљ је да играм на Европском превенству!"

Фудбал 19.08.2019 | 21:37
Балотели је опет у Италији: Мајка је плакала...!
Контроверзни италијански центарфор Марио Балотели стигао је у свој нови клуб - Брешу.

Због сујеверја газде клуба Масима Ћелина (на слици су заједно), његова промоција у члану Серије А није одржана на дан потписа у суботу, већ овог понедељка.

Разлог је прост - газда не воли број "17".

У сваком случају, промоција је одржана првог дана ове недеље, а Марио Балотели је на свом новом почетку у Италији говорио о реакцији чланова своје породице на вест да ће после Олимпик Марсеја поново заиграти у својој родној земљи.

"Супер Марио" је рекао да је његова мајка "плакала од среће" када јој је саопштио вест.

"Моја мајка је плакала када сам јој рекао да постоји могућност да дођем у Брешу... Питао сам је шта мисли о томе, а она је само плакала. Била је јако срећна. Мој отац је из Бреше, његов сан је био да ме види у овом дресу", рекао је Балотели на званичном представљању.

Балотели је у Брешу стигао као слободан играч након што му је истекао уговор са Олимпиком из Марсеја.

"Немам страх од неуспеха. Желим да подржим своје саиграче, као што желим да и они мене подрже. Мој циљ је да помогнем овом тиму да расте", рекао је Балотели. 

Један од разлога зашто је изабрао Брешу је и његов циљ да буде део тима Италије за Европско првенство 2020.

"Циљам место у репрезентацији за ЕУРО 2020. Разговарао сам са Манчинијем када ми је честитао рођендан... Бреша је мој град, тако да ми може дати много више него нека друга места, као што се надам да ћу ја дати Бреши много више него што бих то могао негде другде", рекао је Балотели.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар