Baloteli je opet u Italiji: Majka je plakala...!

Kako je protekao doček poznatog napadača u novom klubu. "Moj cilj je da igram na Evropskom prevenstvu!"

Fudbal 19.08.2019 | 21:37
Baloteli je opet u Italiji: Majka je plakala...!
Kontroverzni italijanski centarfor Mario Baloteli stigao je u svoj novi klub - Brešu.

Zbog sujeverja gazde kluba Masima Ćelina (na slici su zajedno), njegova promocija u članu Serije A nije održana na dan potpisa u subotu, već ovog ponedeljka.

Razlog je prost - gazda ne voli broj "17".

U svakom slučaju, promocija je održana prvog dana ove nedelje, a Mario Baloteli je na svom novom početku u Italiji govorio o reakciji članova svoje porodice na vest da će posle Olimpik Marseja ponovo zaigrati u svojoj rodnoj zemlji.

"Super Mario" je rekao da je njegova majka "plakala od sreće" kada joj je saopštio vest.

"Moja majka je plakala kada sam joj rekao da postoji mogućnost da dođem u Brešu... Pitao sam je šta misli o tome, a ona je samo plakala. Bila je jako srećna. Moj otac je iz Breše, njegov san je bio da me vidi u ovom dresu", rekao je Baloteli na zvaničnom predstavljanju.

Baloteli je u Brešu stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Olimpikom iz Marseja.

"Nemam strah od neuspeha. Želim da podržim svoje saigrače, kao što želim da i oni mene podrže. Moj cilj je da pomognem ovom timu da raste", rekao je Baloteli. 

Jedan od razloga zašto je izabrao Brešu je i njegov cilj da bude deo tima Italije za Evropsko prvenstvo 2020.

"Ciljam mesto u reprezentaciji za EURO 2020. Razgovarao sam sa Mančinijem kada mi je čestitao rođendan... Breša je moj grad, tako da mi može dati mnogo više nego neka druga mesta, kao što se nadam da ću ja dati Breši mnogo više nego što bih to mogao negde drugde", rekao je Baloteli.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar