Видео: "Забраните тркање на стази у Пенсилванији!"

Индикар возач Роберт Викенс који је парализован од прошле године, јавно је затражио да се тркање на стази у Пенсилванији забрани.

Остали спортови 20.08.2019 | 11:10
Видео: "Забраните тркање на стази у Пенсилванији!"
Роберт Викенс се прошле године стравично слупао на стази у Пенсилванији и остао парализован након тог инцидента, а Феликс Розенквист је у недељу хоспитализован.

Британски возач Џастин Вилсон је 2015. године преминуо после једног удеса у коме је задобио тешке повреде главе, а тренинг у Покону је био прекинут услед лошег времена проузроковано грмљавином и пљусковима.

"Колико пута треба да нам се догоди лоша ствар да бисмо скапирали да Индикар не би требао да се одржава у Покону", поручио је Роберт Викенс.



После инцидента Феликса Розенквиста сви су били преплашени и надали су се да возач није озбиљније угрожен, а Викенс очигледно није једини који сматра да је преопасно возити у Пенсилванији.

"Баш ми је драго што је све у реду после инцидента и што нема трагедије", наставио је Викенс, а његово мишљење дели и Сејџ Карам, "Јасно је да не бисмо требали да будемо овде. Не желим да људи мисле да ја не волим Поконо, сјајна је стаза, али није намењена Индикару. Морамо да будемо паметни и да возимо на стазама које су намењене нашим возилима. Волим Индикар, али га мање волим када се вози Поконо".



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар