Ники промијенила презиме у Петија

Позната реперка Ники Минаж објавила је нову песму, али се нашла и у сред трачева о томе како се удала!

Забава 19.08.2019 | 08:54
Ники промијенила презиме у Петија
Њени фанови убеђени су да је реперка рекла судбоносно "да" дечку Кенету Петији, који је веома контроверзна личност.

Ники и Кенет се забављају од децембра прошле године, а били су кратко у вези када су били млађи. Како преноси Цосмополитан, Кенет је сексуални преступник који је провео скоро 4 године у затвору због силовања. Ники га је тада јавно бранила и рекла да је он тада имао само 15 година, а девојка која га је оптужила за силовање 16 и да су они били у вези. Годинама након изласка из затвора, вратио се назад иза решетака због оптужбе за првостепено убиство.

Недавно је Ники у свом подкасту рекла фановима како су њих двоје поднели захтев за лиценце за брак јер су првобитне истекле.

"Поднели смо захтеве за лиценце за брак и само смо требали да их покупимо. Ја сам много путовала и када сам се вратила оне су истекле. Морали смо опет да их предамо. Од момента када их поднесете имате 90 дана да се венчате. Ако је то било пре недељу дана, онда имамо још 80“, рекал је она тада.

Данас, Ники је променила своје презиме на Тwиттер налогу. Фанови су еуфорични и изненађени, али и убеђени да је она одлучила да стане на луди камен.

Певачица неће имати још увек велико венчање јер ради нановом албуму.

"Направићемо велико венчање касније. Удаћу се пре него изађе мој нови албум, али ћу имати велико венчање после тога", рекла је она.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар