ТУР: Малатија ''убила'' Башакшехир!

Малатија заборавила Партизан, страдао је Башакшехир! Анталијин минималац против Гецтепеа, Трабзон и Касимпаша поделили плен.

Фудбал 18.08.2019 | 23:37
ТУР: Малатија ''убила'' Башакшехир!
Партизан је успешно превазишао гостовање Малатији упркос минималном поразу, али је зато Башакшехир страдао на истом месту! Само три дана пошто је елиминисана из квалификација за Лигу Европе, Малатија је згазила Башакшехир с 3:0 (0:0) и тако савршено започела шампионат Турске.

Резултат који свакако показује колико је Малатија незгодан ривал и да је Партизан успео да исконтролише ствари иако је рано кренуло у погрешном смеру... Малатија је Башакшехир разнела у завршних двадесетак минута сусрета! После више од сат времена „ломљења“ противника, Малатија је коначно пробила лед пошто је црвени картон зарадио везиста гостију Ирфан Кавечи. Непуни минут касније Гиљерме искористио је асистенцију брзоногог Бифуме како би сместио лопту у мрежу.

Малатијин Бразилац је убрзо заменио улогу, па је овог пута омогућио Адису Јаховићу да се прослави и стави тачку на победу. Ситуација је била готово идентична као код првог гола, а играо се 88. минут. У надокнади времена Фофана је дефинитивно обезбедио Малатији убедљив тријумф, за савршени старт првенства. Некадашњи капитен Црвене звезде Мичел Доналд одиграо је свих 90 минута.

Анталија је однела минималну победу на гостовању Гецтепеу, а једини гол на утакмици постигао је Дијего Анхело у 29. минуту сусрета.

Касимпаша и Трабзон су одиграли 1:1, а оба гола пала су у првом делу. Сорлот је довео Трабзон у вођство већ у 34. минуту, да би недуго затим Кара поставио коначни резултат.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар