TUR: Malatija ''ubila'' Bašakšehir!

Malatija zaboravila Partizan, stradao je Bašakšehir! Antalijin minimalac protiv Gectepea, Trabzon i Kasimpaša podelili plen.

Fudbal 18.08.2019 | 23:37
TUR: Malatija ''ubila'' Bašakšehir!
Partizan je uspešno prevazišao gostovanje Malatiji uprkos minimalnom porazu, ali je zato Bašakšehir stradao na istom mestu! Samo tri dana pošto je eliminisana iz kvalifikacija za Ligu Evrope, Malatija je zgazila Bašakšehir s 3:0 (0:0) i tako savršeno započela šampionat Turske.

Rezultat koji svakako pokazuje koliko je Malatija nezgodan rival i da je Partizan uspeo da iskontroliše stvari iako je rano krenulo u pogrešnom smeru... Malatija je Bašakšehir raznela u završnih dvadesetak minuta susreta! Posle više od sat vremena „lomljenja“ protivnika, Malatija je konačno probila led pošto je crveni karton zaradio vezista gostiju Irfan Kaveči. Nepuni minut kasnije Giljerme iskoristio je asistenciju brzonogog Bifume kako bi smestio loptu u mrežu.

Malatijin Brazilac je ubrzo zamenio ulogu, pa je ovog puta omogućio Adisu Jahoviću da se proslavi i stavi tačku na pobedu. Situacija je bila gotovo identična kao kod prvog gola, a igrao se 88. minut. U nadoknadi vremena Fofana je definitivno obezbedio Malatiji ubedljiv trijumf, za savršeni start prvenstva. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Mičel Donald odigrao je svih 90 minuta.

Antalija je odnela minimalnu pobedu na gostovanju Gectepeu, a jedini gol na utakmici postigao je Dijego Anhelo u 29. minutu susreta.

Kasimpaša i Trabzon su odigrali 1:1, a oba gola pala su u prvom delu. Sorlot je doveo Trabzon u vođstvo već u 34. minutu, da bi nedugo zatim Kara postavio konačni rezultat.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar