Муж објавио писмо вољеној и интернет не дише

Роби Трип је највећа фаца на Инстаграму због предивног писма које је написао својој “буцмастој” супрузи.  

Свијет 18.08.2019 | 21:00
Муж објавио писмо вољеној и интернет не дише
Роби је подијелио са својим пратиоцима фотографију њега и његове супруге на плажи. Није јурио лајкове због фотографије, већ је чекао реакције на његово писмо које је упутио својој љепшој половини и које се осврће на површне стандарде кад је у питању љепота и изглед жена.

"Волим ову жену и њене облине. Често су ме зезали другари кад сам био тинејџер што су ме привлачиле крупније дјевојке, које су они називали ‘буцмастим’ или ‘дебелим’. Што сам бивао старији све више сам био заинтересован за феминизам и како медији маргинализују жене јер их стално представљају на одређени начин – мршаве и високе. Схватио сам колико је мушкараца опчињено овом лажи. За мене не постоји ништа више секси него жена која је поред мене – крупније бутине, велика задњица, мали превоји на стомаку итд. 

 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм

А пост схаред бy РОББИЕ ТРИПП™ (@трипп) он


Њено тијело никад неће бити на насловници ‘Цосмополитена’ али ће увијек бити у мом животу и срцу. Не постоји ништа више секси од жене које имају облине и самопоуздање. Момци, размислите опет о ономе што вам је друштво рекло да је ваша жеља. Права жена није порно-звијезда, филмска звијезда или манекенка. Он је стварна.

Има предивне стрије на куковима и удубљења на задњици. Дјевојке, нема потребе да се заваравате и да говорите себи да морате да изгледате дугачије да бисте биле вољене. Има мушкараца који ће бити срећни што су са вама, неко ко ће вас вољети као што ја волим моју Сару”.

(Жена Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Вида

18.08.2019 19:12

Свака цаст на писму на мало попуњене зене боље су од оних као цацкалица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мица

18.08.2019 19:22

Супер су

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стана

19.08.2019 05:54

Браво мускарцино! Твоја Сара је права срецница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Титаник

19.08.2019 05:56

Па гладна жена је пуна нервозе у породици због изгледа у јавности , а сита жена даје срећу и позитивну енергију породици.

ОДГОВОРИТЕ