Muž objavio pismo voljenoj i internet ne diše

Robi Trip je najveća faca na Instagramu zbog predivnog pisma koje je napisao svojoj “bucmastoj” supruzi.  

Svijet 18.08.2019 | 21:00
Muž objavio pismo voljenoj i internet ne diše
Robi je podijelio sa svojim pratiocima fotografiju njega i njegove supruge na plaži. Nije jurio lajkove zbog fotografije, već je čekao reakcije na njegovo pismo koje je uputio svojoj ljepšoj polovini i koje se osvrće na površne standarde kad je u pitanju ljepota i izgled žena.

"Volim ovu ženu i njene obline. Često su me zezali drugari kad sam bio tinejdžer što su me privlačile krupnije djevojke, koje su oni nazivali ‘bucmastim’ ili ‘debelim’. Što sam bivao stariji sve više sam bio zainteresovan za feminizam i kako mediji marginalizuju žene jer ih stalno predstavljaju na određeni način – mršave i visoke. Shvatio sam koliko je muškaraca opčinjeno ovom laži. Za mene ne postoji ništa više seksi nego žena koja je pored mene – krupnije butine, velika zadnjica, mali prevoji na stomaku itd. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ROBBIE TRIPP™ (@tripp) on


Njeno tijelo nikad neće biti na naslovnici ‘Cosmopolitena’ ali će uvijek biti u mom životu i srcu. Ne postoji ništa više seksi od žene koje imaju obline i samopouzdanje. Momci, razmislite opet o onome što vam je društvo reklo da je vaša želja. Prava žena nije porno-zvijezda, filmska zvijezda ili manekenka. On je stvarna.

Ima predivne strije na kukovima i udubljenja na zadnjici. Djevojke, nema potrebe da se zavaravate i da govorite sebi da morate da izgledate dugačije da biste bile voljene. Ima muškaraca koji će biti srećni što su sa vama, neko ko će vas voljeti kao što ja volim moju Saru”.

(Žena Blic)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Vida

18.08.2019 19:12

Svaka cast na pismu na malo popunjene zene bolje su od onih kao cackalica

ODGOVORITE
Name

Mica

18.08.2019 19:22

Super su

ODGOVORITE
Name

Stana

19.08.2019 05:54

Bravo muskarcino! Tvoja Sara je prava srecnica.

ODGOVORITE
Name

Титаник

19.08.2019 05:56

Па гладна жена је пуна нервозе у породици због изгледа у јавности , а сита жена даје срећу и позитивну енергију породици.

ODGOVORITE