Зиданов први аутогол у Реалу: Бејл остаје!

Много тога урадио је и постигао и као играч и као тренер Реала, али је овог лета морао да призна грешку.

Фудбал 18.08.2019 | 21:18
Зиданов први аутогол у Реалу: Бејл остаје!
Зинедин Зидан урадио је много тога у првом мандату на клупи Реал Мадрида, довољно је рећи да је освојио три узастопне Лиге шампиона.

Чак и када је одлучио да оде, упоредо са Кристијаном Роналдом, то јесте била тешка, али не и погрешна одлука. Брзо се показало и због чега.

Али, на почетку другог мандата, направио је и прву велику грешку када је јавно изјавио да је тражио одлазак Гарета Бејла из клуба и додао да се такве ствари догађају и да је велшком нападачу у више наврата саопштио да са њим не рачуна за сезону 2019/20.

После изјаве да је тражио Бејлов одлазак од председника Флорентина Переза, менаџер репрезентативца Велса рекао је за Зидана да је срамота од човека.

Дошао је тренутак да призна грешку, а то је урадио дан након што га је Бејл на терену уверио да је такав јавни наступ био непотребан.

"Бејл остаје у Реалу. Сви у екипи су позитивни и он је део тима. Планирао сам да он почене меч против Селте, без обрзира на повреду Едена Азара. Сада је најважније да се концентришемо на сезону која је почела", рекао је Зидан после победе над Селтом у Вигу.

Бејл је на тој утакмици био одличан, асистирао је Кариму Бенземи за погодак у 12. минуту и подсетио због чега је Реал пре пет година платио 101 милион евра за њега.

Медији у Мадриду, међутим, не искључују могућност да Реал на овај начин наставља да обара цену Нејмару и да у Париз шаље поруку да није више заинтересован, али да то не значи да Бејл до 2. септембра неће отићи из клуба, а Нејмар појачати екипу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар