Матео Гарсија нови играч Црвене звезде!

Аргентинац стигао у Звезду! Црвена звезда је добила ново појачање пошто је договорила прелазак аргентинског фудбалера Матеа Гарсије из Лас Палмаса.  Дуги преговори, па шампањац на "Рајку": Терзић о Матеу. . .  "Преговори су били дуги и напорни али смо све завршили на огромну радост армије наших навијача", рекао је генерални директор црвено-белих.  Аргентинац ставио параф на уговор на четворогдишњи уговор, на основу којег ће зарађивати 500. 000 евра по сезони. Лас Палмасу обештећење од 1. 800. 000 евра.

Фудбал 18.08.2019 | 15:36
Матео Гарсија нови играч Црвене звезде!
Гарсија је рођен 1996. године, а игра на позицији крила.

Моззартспорт је пренео да обештећење износи 1.800.000 евра, а и да ће 23-годишњак зарађивати 500.000 евра годишње.

''Преговори су били дуги и напорни, али смо све завршили на огромну радост армије наших навијача. Матео Гарсија је нови играч Црвене звезде. Потписао је уговор на четири године, а већ данас поподне ће бити на тренингу, у среду ће бити у конкуренцији за најбољи тим. Добили смо оно што смо дуго тражили, брзину по боку, играча који је јак са лоптом и храбар да преузме одговорност”, каже генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић.

Гарсија ће моћи да буде регистрован за први меч плеј-офа квалификација за Лигу шампиона против Јанг Бојса.

Навијачима црвено-белих ове недеље стигла је важна "пусх" нотификација: Матео Гарсија нови је играч Црвене звезде!

"Црвена звезда је данас добила ново појачање пошто је договорила прелазак аргентинског фудбалера Матеа Гарсије из Лас Палмаса", саоштио је шампион Србије на званичном порталу дан након што се Аргентинац појавио на "Маракани" у друштву менаџера.

Остало је довољно времена да Гарсија буде регистрован за први меч плеј-офа квалификација за Лигу шампиона против Јанг бојса (среда, 21.00).

Гарсија је рођен 1996. године, а игра на позицији крила, стоји на порталу црвено-белих уз изјави генералног директора клуба, Звездана Терзића.

Гарсија је рођен 1996, игра на позицији крила, а прошлу сезону провео је на позајмици у Арису, за који је постигао десет голова на 30 мечева. Овај трансфер можда значи и растанак са Ел Фарду Беном, ког на почетку треће сезоне у Црвеној звезди жели неколико клубова из иностранства. 



Црвена звезда се још раније договорила са Лас Палмасом за обештећење од 1.800.000 евра, а како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт Аргентинац ће годишње зарађивати 500.000 евра.

Гарсија (23) је под уговором са шпанским друголигашем био од лета 2016. године, када је стигао из аргентинског Института за обештећење од 400.000 евра. У потпуности је експлодирао прошле сезоне, када је на позајмици у Арису постигао 11 голова на 32 утакмице у свим такмичењима. Ту је привукао и пажњу Олимпијакоса, чији су челници на крају остали кратких рукава у овом послу.

Аргентинац се одмах ставља на располагању Владану Милојевићу и равноправно конкурише за први меч против Јанг Бојса, који је на програму у среду од 21 час у Берну.

Извор: Б92/мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар