Mateo Garsija novi igrač Crvene zvezde!

Argentinac stigao u Zvezdu! Crvena zvezda je dobila novo pojačanje pošto je dogovorila prelazak argentinskog fudbalera Matea Garsije iz Las Palmasa.  Dugi pregovori, pa šampanjac na "Rajku": Terzić o Mateu. . .  "Pregovori su bili dugi i naporni ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača", rekao je generalni direktor crveno-belih.  Argentinac stavio paraf na ugovor na četvorogdišnji ugovor, na osnovu kojeg će zarađivati 500. 000 evra po sezoni. Las Palmasu obeštećenje od 1. 800. 000 evra.

Fudbal 18.08.2019 | 15:36
Mateo Garsija novi igrač Crvene zvezde!
Garsija je rođen 1996. godine, a igra na poziciji krila.

Mozzartsport je preneo da obeštećenje iznosi 1.800.000 evra, a i da će 23-godišnjak zarađivati 500.000 evra godišnje.

''Pregovori su bili dugi i naporni, ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost”, kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Garsija će moći da bude registrovan za prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa.

Navijačima crveno-belih ove nedelje stigla je važna "push" notifikacija: Mateo Garsija novi je igrač Crvene zvezde!

"Crvena zvezda je danas dobila novo pojačanje pošto je dogovorila prelazak argentinskog fudbalera Matea Garsije iz Las Palmasa", saoštio je šampion Srbije na zvaničnom portalu dan nakon što se Argentinac pojavio na "Marakani" u društvu menadžera.

Ostalo je dovoljno vremena da Garsija bude registrovan za prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang bojsa (sreda, 21.00).

Garsija je rođen 1996. godine, a igra na poziciji krila, stoji na portalu crveno-belih uz izjavi generalnog direktora kluba, Zvezdana Terzića.

Garsija je rođen 1996, igra na poziciji krila, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Arisu, za koji je postigao deset golova na 30 mečeva. Ovaj transfer možda znači i rastanak sa El Fardu Benom, kog na početku treće sezone u Crvenoj zvezdi želi nekoliko klubova iz inostranstva. 



Crvena zvezda se još ranije dogovorila sa Las Palmasom za obeštećenje od 1.800.000 evra, a kako saznaje MOZZART Sport Argentinac će godišnje zarađivati 500.000 evra.

Garsija (23) je pod ugovorom sa španskim drugoligašem bio od leta 2016. godine, kada je stigao iz argentinskog Instituta za obeštećenje od 400.000 evra. U potpunosti je eksplodirao prošle sezone, kada je na pozajmici u Arisu postigao 11 golova na 32 utakmice u svim takmičenjima. Tu je privukao i pažnju Olimpijakosa, čiji su čelnici na kraju ostali kratkih rukava u ovom poslu.

Argentinac se odmah stavlja na raspolaganju Vladanu Milojeviću i ravnopravno konkuriše za prvi meč protiv Jang Bojsa, koji je na programu u sredu od 21 čas u Bernu.

Izvor: B92/mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar