Видео: Дибала - чиста магија!

Ма, уметничко дело. . .  Дибала из фазона: Оваквог мајстора сте нашли да терате? Мотивисан као да дебитује за Јуве, непожељни нападач украо је шоу на "Нерео Роко" стадиону. Честитали су му сви осим Роналда и Сарија.

Фудбал 18.08.2019 | 18:46
Видео: Дибала - чиста магија!
Они га терају из клуба, он хоће да остане. И зато је био силно мотивисан синоћ да покаже шта све уме. Пауло Дибало пружио је врло добру партију у пријатељском сусрету са Тријестином и постигао сасвим сигурно најлепши гол овог лета. У изостанку Кристијана Роналда Аргентинац је сву пажњу привукао на себе и правим ремек делом вероватно натерао челнике Јувентуса да се замисле у овим последњим данима прелазног рока - да ли овог дечка заиста треба по сваку цену продавати?

Ако ништа друго Маурицио Сари имаће још један аргумент у убеђивању надређених да би било боље да Дибала остане у Торину...

Иначе, Стара дама је славила са 1:0 у Трсту, показавши у исто време подоста недостатака у игри, на којима ће се морати још да се ради. Перфектан је био само овај гол Дибале. Мало уметничко дело...



Пауло Дибала (25) служио је овог лета Јувентусу као средство у намери да се појача и да се Интер НЕ појача, али када се је та непријатна трансфер сага завршена захтевом којим је Аргентинац разљутио Глејзере - дошао је тренутак да левоноги ас пошаље поруку и Ањелијевима.

Богати власници Јувеа гледали су генералну пробу првог тима за старт сезоне 2019/20, у којој је ривал била Триестина, и имали прилике да одгледају бравуре Дибале на позицији "лажне деветке", као и голазо који је овај талентовани нападач постигао.

Он је у 39. минуту са два потеза избацио комплетну одбрану и голмана екипе из Трста, а онда добио овације на "Нерео Роко" стадиону, на ком су овог лета "орлићи" доживели дебакл на Европском првенству за младе.

Петом је примио лопту и предриблао два чувара, па лобовао голмана Триестине, на чему су му честитали саиграчи, али не и Кристијано Роналдо, па ни тренер Маурицио Сари.

Њих двојица нису путовала у Трст, први због проблема са мишићем ноге, други због озбиљне прехладе.

Свестан да је увелико прва звезда утакмице, Дибала је у 49. минуту показао и другу страну своје (фудбалске) личности, па ноншалантно није искористио једанаестерац за 0:2, али последице нису биле ни приближно катастрофалне попут оних у суботу увече на "Местаљи" након што Кевин Гамеиро није погодио пенал за 2:0.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар