Video: Dibala - čista magija!

Ma, umetničko delo. . .  Dibala iz fazona: Ovakvog majstora ste našli da terate? Motivisan kao da debituje za Juve, nepoželjni napadač ukrao je šou na "Nereo Roko" stadionu. Čestitali su mu svi osim Ronalda i Sarija.

Fudbal 18.08.2019 | 18:46
Video: Dibala - čista magija!
Oni ga teraju iz kluba, on hoće da ostane. I zato je bio silno motivisan sinoć da pokaže šta sve ume. Paulo Dibalo pružio je vrlo dobru partiju u prijateljskom susretu sa Trijestinom i postigao sasvim sigurno najlepši gol ovog leta. U izostanku Kristijana Ronalda Argentinac je svu pažnju privukao na sebe i pravim remek delom verovatno naterao čelnike Juventusa da se zamisle u ovim poslednjim danima prelaznog roka - da li ovog dečka zaista treba po svaku cenu prodavati?

Ako ništa drugo Mauricio Sari imaće još jedan argument u ubeđivanju nadređenih da bi bilo bolje da Dibala ostane u Torinu...

Inače, Stara dama je slavila sa 1:0 u Trstu, pokazavši u isto vreme podosta nedostataka u igri, na kojima će se morati još da se radi. Perfektan je bio samo ovaj gol Dibale. Malo umetničko delo...



Paulo Dibala (25) služio je ovog leta Juventusu kao sredstvo u nameri da se pojača i da se Inter NE pojača, ali kada se je ta neprijatna transfer saga završena zahtevom kojim je Argentinac razljutio Glejzere - došao je trenutak da levonogi as pošalje poruku i Anjelijevima.

Bogati vlasnici Juvea gledali su generalnu probu prvog tima za start sezone 2019/20, u kojoj je rival bila Triestina, i imali prilike da odgledaju bravure Dibale na poziciji "lažne devetke", kao i golazo koji je ovaj talentovani napadač postigao.

On je u 39. minutu sa dva poteza izbacio kompletnu odbranu i golmana ekipe iz Trsta, a onda dobio ovacije na "Nereo Roko" stadionu, na kom su ovog leta "orlići" doživeli debakl na Evropskom prvenstvu za mlade.

Petom je primio loptu i predriblao dva čuvara, pa lobovao golmana Triestine, na čemu su mu čestitali saigrači, ali ne i Kristijano Ronaldo, pa ni trener Mauricio Sari.

Njih dvojica nisu putovala u Trst, prvi zbog problema sa mišićem noge, drugi zbog ozbiljne prehlade.

Svestan da je uveliko prva zvezda utakmice, Dibala je u 49. minutu pokazao i drugu stranu svoje (fudbalske) ličnosti, pa nonšalantno nije iskoristio jedanaesterac za 0:2, ali posledice nisu bile ni približno katastrofalne poput onih u subotu uveče na "Mestalji" nakon što Kevin Gameiro nije pogodio penal za 2:0.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar