''Не сумњам да Федерер није могао да спава!''

''. . . због пораза од Новака!'' Роџер Федерер је уочи доласка на турниру у Синсинати признао како је имао неколико бесаних ноћи по завршетку финала Вимблдона.

Тенис 18.08.2019 | 13:23
''Не сумњам да Федерер није могао да спава!''
Међутим, многи сматрају да је то само почетак и да Швајцарац има доста разлога да и даље стрепи од дуела са светским бројем један.

Некада четврти тенисер света Грег Руседски, као и Данијела Хантухова, која је најбољерангирана била на петом месту, сматрају да Роџер неће имати још много прилика да осваја Гренд слем трофеје.

"Не сумњам да због тога није могао да спава. То му је можда била и последња прилика да освоји Гренд слем. Кад сте чули да је Роџер изгубио меч после две меч лопте у финалу Вимблдона?, упитао се Руседски.

Хантухова је приметила још нешто.Она је поручила да је Федерер изгубио 22 меча када није искористио меч лопту, Надал осам, а Новак свега три.

"Нажалост, видели смо смо Федерера често да губи мечеве када не искористи меч лопте, нарочито је то интересантно у поређењу са Новаком и Рафом. Он води на тој листи. Сигурна сам да није спавао неко време. Зато ми се допало то како се опуштао далеко од терена и мислила сам да ће у Америку доћи у доброј форми", поручила је Хантухова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар