''Ne sumnjam da Federer nije mogao da spava!''

''. . . zbog poraza od Novaka!'' Rodžer Federer je uoči dolaska na turniru u Sinsinati priznao kako je imao nekoliko besanih noći po završetku finala Vimbldona.

Tenis 18.08.2019 | 13:23
''Ne sumnjam da Federer nije mogao da spava!''
Međutim, mnogi smatraju da je to samo početak i da Švajcarac ima dosta razloga da i dalje strepi od duela sa svetskim brojem jedan.

Nekada četvrti teniser sveta Greg Rusedski, kao i Danijela Hantuhova, koja je najboljerangirana bila na petom mestu, smatraju da Rodžer neće imati još mnogo prilika da osvaja Grend slem trofeje.

"Ne sumnjam da zbog toga nije mogao da spava. To mu je možda bila i poslednja prilika da osvoji Grend slem. Kad ste čuli da je Rodžer izgubio meč posle dve meč lopte u finalu Vimbldona?, upitao se Rusedski.

Hantuhova je primetila još nešto.Ona je poručila da je Federer izgubio 22 meča kada nije iskoristio meč loptu, Nadal osam, a Novak svega tri.

"Nažalost, videli smo smo Federera često da gubi mečeve kada ne iskoristi meč lopte, naročito je to interesantno u poređenju sa Novakom i Rafom. On vodi na toj listi. Sigurna sam da nije spavao neko vreme. Zato mi se dopalo to kako se opuštao daleko od terena i mislila sam da će u Ameriku doći u dobroj formi", poručila je Hantuhova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar