Сувенир Марка Грујића...

Тако је Херта описала ову слику свог фудбалера.

Фудбал 17.08.2019 | 18:08
Сувенир Марка Грујића...
Један феноменалан потез и један баш лош. То је епилог игре Марка Грујића на јучерашњем дуелу против Бајерна из Минхена. Сјајним голом Марко Грујић је показао да ће у овој сезони извесно направити додатни искорак у свом фудбалском развоју, али српски везиста је направио праву глупост у 60. минуту меча, када је насео на провокацију приликом кошкања са Левандовским и повукао га у шеснаестецу.

Код датог гола је добио ударац у лице, тачније у лево око, а Херта је данас избацила слику на Твитер где је написала да Грујић "носи сувенир" са синоћње утакмице.

Наивно није, али је Херта хтела све да баци донекле и на шалу. Па и има разлога јер је освојила бод против првака Немачке. Ова масница и оток би требало брзо да прођу.

После утакмице било је различитих погледа на игру српског фудбалера. Оливер Кан је рецимо прокоментарисао детаљ када је Левандовски изнудио пенал.

"Нападачи увек користе тело, тако да као дефанзивац увек мораш да останеш миран и да не дозволиш да те понесе таква ситуација. То је једноставно глупо. АЛи, свако ко је играо фудбал зна да овакве ситуације могу да ти се догоде", рекао је Кан.

И тренер Анте Човић је истакао да га нервира то што је његов тим примио два лагана гола. Сам Грујић је после утакмице причао о свему што се догодило...

"Роберт је веома искусан играч и воли такве ситуације. Ја сам млађи од њега. Искористио је то моје неискуство у таквим ситуацијама. Такве ствари се догађају током утакмица, а они су дали гол у ситуацији када нису били опасни", рекао је Грујић.

Иначе, Ведад Ибишевић је био врло љут после утакмице због досуђеног пенала.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Херта Твитер

Коментари / 0

Оставите коментар