Suvenir Marka Grujića...

Tako je Herta opisala ovu sliku svog fudbalera.

Fudbal 17.08.2019 | 18:08
Suvenir Marka Grujića...
Jedan fenomenalan potez i jedan baš loš. To je epilog igre Marka Grujića na jučerašnjem duelu protiv Bajerna iz Minhena. Sjajnim golom Marko Grujić je pokazao da će u ovoj sezoni izvesno napraviti dodatni iskorak u svom fudbalskom razvoju, ali srpski vezista je napravio pravu glupost u 60. minutu meča, kada je naseo na provokaciju prilikom koškanja sa Levandovskim i povukao ga u šesnaestecu.

Kod datog gola je dobio udarac u lice, tačnije u levo oko, a Herta je danas izbacila sliku na Tviter gde je napisala da Grujić "nosi suvenir" sa sinoćnje utakmice.

Naivno nije, ali je Herta htela sve da baci donekle i na šalu. Pa i ima razloga jer je osvojila bod protiv prvaka Nemačke. Ova masnica i otok bi trebalo brzo da prođu.

Posle utakmice bilo je različitih pogleda na igru srpskog fudbalera. Oliver Kan je recimo prokomentarisao detalj kada je Levandovski iznudio penal.

"Napadači uvek koriste telo, tako da kao defanzivac uvek moraš da ostaneš miran i da ne dozvoliš da te ponese takva situacija. To je jednostavno glupo. ALi, svako ko je igrao fudbal zna da ovakve situacije mogu da ti se dogode", rekao je Kan.

I trener Ante Čović je istakao da ga nervira to što je njegov tim primio dva lagana gola. Sam Grujić je posle utakmice pričao o svemu što se dogodilo...

"Robert je veoma iskusan igrač i voli takve situacije. Ja sam mlađi od njega. Iskoristio je to moje neiskustvo u takvim situacijama. Takve stvari se događaju tokom utakmica, a oni su dali gol u situaciji kada nisu bili opasni", rekao je Grujić.

Inače, Vedad Ibišević je bio vrlo ljut posle utakmice zbog dosuđenog penala.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Herta Tviter

Komentari / 0

Ostavite komentar