Признање Вучићу за спроведене реформе у Србији

Извештај Фајненшнел тајмса још једно признање Вучићу за спроведене реформе, Србија неће одустати од уласка у ЕУ!

Србија 16.08.2019 | 21:35
Признање Вучићу за спроведене реформе у Србији
Новинар и политички аналитичар Милован Јовановић изјавио је за словеначки лист Дело, да по њему Србија неће одустати од уласка у ЕУ и опредељивати се за неки руски правац, јер би то било пуцање у оба колена које би се завршило погубно за све грађане Србије.

Јовановић је подсетио и да се руска агресија против ЕУ спроводи од 2014.године стратешким притисцима на Балтику и Балкану.

"Одбацивањем Западног Балкана на зачеље приоритета ЕУ је показала слабост и немоћ пред руском и кинеском агресијом, које су нарушиле европско јединство и довеле до ерозије демократије,слобода и институција,владавине права, компромитованих изборних процеса у свим земљама ЕУ у којима су се популисти домогли власти", објаснио је Јовановић.

"Извештај Финанциал тимес-а показује да је Србија на врху листе најатрактивнијих земаља за директна страна улагања што је још једно признање председнику Вучићу за спроведене реформе,политичку и финансијску стабилност", рекао је Јовановић.

(Курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Браво

17.08.2019 08:23

Да и ми у БиХ кренемо тим стопама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

17.08.2019 10:38

И кренули смо, јавни дуг је и код нас драматицно повецан, само сто се Вуциц задузио за путеве и фабрике, а Додик за скупе путеве и скупе јавне набавке. Зато Србија има висе километара аутопута од нас, као и велике фабрике, док ми који километар аутопутева и фабрике, којих је све мање.

Name

Бакица

17.08.2019 09:57

Па свакако Додик је рекао пратимо Србију.Остаје да се надамо.

ОДГОВОРИТЕ