Саша Илић прихватио позив ФСС-а!

Легенда Партизана после завршене играчке каријере почиње тренерску и то у Фудбалском савезу Србије.  Имаће шта да науче: Саша Илић у стручном штабу кадетске репрезентације! Илити селекције састављене од играча рођених 2003. и касније.

Фудбал 17.08.2019 | 08:38
Саша Илић прихватио позив ФСС-а!
Саша Илић није много одмарао у фудбала. Након завршетка дуге и успешне играчке каријере у Партизану на крају прошле сезоне, враћа се, али тик поред терена.

Фудбалски савез Србије саопштио је да ће Илић убудуће бринути о кадетској репрезентацији.

"Изузетно смо задовољни  што је Саша Илић прихватио нашу понуду и придружио нам се у Фудбалском савезу Србије. Водили смо од старта врло коректне разговоре и видели код њега вољу и жељу да се после играчке каријере посвети тренерском послу и своје богато фудбалско и животно искуство пренесе на клинце који треба да буду будућност српског фудбала", стоји на сајту ФСС.

"Саша ће одмах бити прикључен стручном штабу генерације 2003. годиште у којој има много талентованих играча и од које заиста пуно очекујемо. Користим ову прилику да му пожелим добродошлицу у српској кући фудбала и не сумњам да ће нам својим знањем, искуством и ауторитетом бити од огромне користи", додао је Владимир Матијашевић, спортски директор Фудбалског савеза Србије.

Писало се да би могао да помогне Владимиру Матијашевић и Горану Гркинићу са места директора задуженог за млађе категорије, али чини се да је Саша Илић изабрао још бољу варијанту за будућност српског фудбала: да започне тренерску каријеру и то у стручном штабу кадетске репрезентације! Фудбалски савез је потврдио, легендарни играч Партизана убудуће ће радити са играчима из најбоље селекцијие играча рођених 2003. и касније.

Јесте да ће Илићу ово бити прво тренерско искуство, али је у Хумској толико играча туторисао да не сумњамо да ће се снаћи у новој улози. А имаће вала и сви ти момци шта да науче од Салета.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар