Saša Ilić prihvatio poziv FSS-a!

Legenda Partizana posle završene igračke karijere počinje trenersku i to u Fudbalskom savezu Srbije.  Imaće šta da nauče: Saša Ilić u stručnom štabu kadetske reprezentacije! Iliti selekcije sastavljene od igrača rođenih 2003. i kasnije.

Fudbal 17.08.2019 | 08:38
Saša Ilić prihvatio poziv FSS-a!
Saša Ilić nije mnogo odmarao u fudbala. Nakon završetka duge i uspešne igračke karijere u Partizanu na kraju prošle sezone, vraća se, ali tik pored terena.

Fudbalski savez Srbije saopštio je da će Ilić ubuduće brinuti o kadetskoj reprezentaciji.

"Izuzetno smo zadovoljni  što je Saša Ilić prihvatio našu ponudu i pridružio nam se u Fudbalskom savezu Srbije. Vodili smo od starta vrlo korektne razgovore i videli kod njega volju i želju da se posle igračke karijere posveti trenerskom poslu i svoje bogato fudbalsko i životno iskustvo prenese na klince koji treba da budu budućnost srpskog fudbala", stoji na sajtu FSS.

"Saša će odmah biti priključen stručnom štabu generacije 2003. godište u kojoj ima mnogo talentovanih igrača i od koje zaista puno očekujemo. Koristim ovu priliku da mu poželim dobrodošlicu u srpskoj kući fudbala i ne sumnjam da će nam svojim znanjem, iskustvom i autoritetom biti od ogromne koristi", dodao je Vladimir Matijašević, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije.

Pisalo se da bi mogao da pomogne Vladimiru Matijašević i Goranu Grkiniću sa mesta direktora zaduženog za mlađe kategorije, ali čini se da je Saša Ilić izabrao još bolju varijantu za budućnost srpskog fudbala: da započne trenersku karijeru i to u stručnom štabu kadetske reprezentacije! Fudbalski savez je potvrdio, legendarni igrač Partizana ubuduće će raditi sa igračima iz najbolje selekcijie igrača rođenih 2003. i kasnije.

Jeste da će Iliću ovo biti prvo trenersko iskustvo, ali je u Humskoj toliko igrača tutorisao da ne sumnjamo da će se snaći u novoj ulozi. A imaće vala i svi ti momci šta da nauče od Saleta.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar