Сергеј: Никад нисам причао о одласку!

Никада нећу рећи да желим да напустим Лацио! "Ако нешто мора да се догоди - догодиће се. До сада није било ничег конкретног", поручио српски репрезентативац.

Фудбал 16.08.2019 | 18:46
Сергеј: Никад нисам причао о одласку!
Време истиче. Још свега петнаестак дана... Сергеј Милинковић Савић све је даље од трансфера о ком се прича више од две године. Пре три дана писали смо о томе како је српском репрезентативцу преостала још само једна реална могућност да промени клуб овог лета, односно како је у интересу и Лацију и самом играчу да се то коначно догоди, међутим он сам као да није превише забринут, па чак ни заинтересован за промену средине. 

Тако се барем може закључити из његових најновијих изјава...

"Никада ме нећете чути како говорим да желим да напустим Лацио", казао је Сергеј за Спорт плус. "Такође, никада нисам поменуо могући трансфер у Манчестер Јунајтед, то је била само новинска прича. Нисам оптерећен ситуацијом, знам да још има довољно времена за евентуални трансфер. Ако нешто мора да се догоди - догодиће се. До сада није било ничег конкретног. Идемо даље", поручио је Милинковић Савић. 

Јасно је да Клаудио Лотито у финишу прелазног рока неће имати великих могућности да се ценка. Исто тако реално је очекивати да ће заинтересовани моћи да дођу до Сергеја за мање новца него што је први човек Римљана захтевао у јуну или јулу.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар