Sergej: Nikad nisam pričao o odlasku!

Nikada neću reći da želim da napustim Lacio! "Ako nešto mora da se dogodi - dogodiće se. Do sada nije bilo ničeg konkretnog", poručio srpski reprezentativac.

Fudbal 16.08.2019 | 18:46
Sergej: Nikad nisam pričao o odlasku!
Vreme ističe. Još svega petnaestak dana... Sergej Milinković Savić sve je dalje od transfera o kom se priča više od dve godine. Pre tri dana pisali smo o tome kako je srpskom reprezentativcu preostala još samo jedna realna mogućnost da promeni klub ovog leta, odnosno kako je u interesu i Laciju i samom igraču da se to konačno dogodi, međutim on sam kao da nije previše zabrinut, pa čak ni zainteresovan za promenu sredine. 

Tako se barem može zaključiti iz njegovih najnovijih izjava...

"Nikada me nećete čuti kako govorim da želim da napustim Lacio", kazao je Sergej za Sport plus. "Takođe, nikada nisam pomenuo mogući transfer u Mančester Junajted, to je bila samo novinska priča. Nisam opterećen situacijom, znam da još ima dovoljno vremena za eventualni transfer. Ako nešto mora da se dogodi - dogodiće se. Do sada nije bilo ničeg konkretnog. Idemo dalje", poručio je Milinković Savić. 

Jasno je da Klaudio Lotito u finišu prelaznog roka neće imati velikih mogućnosti da se cenka. Isto tako realno je očekivati da će zainteresovani moći da dođu do Sergeja za manje novca nego što je prvi čovek Rimljana zahtevao u junu ili julu.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar