Лука: Није важно како почнемо, него како завршимо!

Капитен Кристал Паласа Лука Миливојевић рекао је да није превише забринут због лоших резултата екипе на припремним утакмицама.

Фудбал 16.08.2019 | 13:42
Лука: Није важно како почнемо, него како завршимо!
Фудбалери Кристал Паласа изгубили су на пет од седам одиграних припремних утакмица овога лета, а капитен екипе Лука Миливојевић то гледа са позитивне стране јер су свесни да их чека 38 тешких утакмица у Премијер лиги.

"Имам искуства са лошим стартовима сезоне у својој каријери, било је сезона у којима нисмо играли баш како желимо, али смо на крају освајали титуле. Није важно како почнемо него како завршимо", рекао је Миливојевић у интервјуу за Скај.

Добро је познато да је Миливојевић сјајан извођач једанаесераца, у претходној сезони постигао 10 што је за један мање од рекорда тима у сезони који је у власништву нападача Ендија Џонсона, а Миливојевића стављају у исту категорију извођача са Стивеном Џерардом, Френком Лампардом, Аланом Ширером...

"Када споменете сва та имена и онда моје уз њих, морам да кажем да је права привилегија. Све су то врхунски играчи који су годинама играли за врхунске екипе, а то није лако. Константно креираш, учествујеш у акцијама, изнуђујеш пенале. Ми смо мало другачији тим, наши нападачи су фантастични и они извлаче велики број пенала и слободних удараца, а када преузмеш одговорност за тако нешто никада ниси довољно опуштен па ти треба одлична техника", поручио је капитен Кристал Паласа.

Пре почетка нове сезоне, Лука Миливојевић је потписао нови уговор са екипом Кристал Паласа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар