Luka: Nije važno kako počnemo, nego kako završimo!

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević rekao je da nije previše zabrinut zbog loših rezultata ekipe na pripremnim utakmicama.

Fudbal 16.08.2019 | 13:42
Luka: Nije važno kako počnemo, nego kako završimo!
Fudbaleri Kristal Palasa izgubili su na pet od sedam odigranih pripremnih utakmica ovoga leta, a kapiten ekipe Luka Milivojević to gleda sa pozitivne strane jer su svesni da ih čeka 38 teških utakmica u Premijer ligi.

"Imam iskustva sa lošim startovima sezone u svojoj karijeri, bilo je sezona u kojima nismo igrali baš kako želimo, ali smo na kraju osvajali titule. Nije važno kako počnemo nego kako završimo", rekao je Milivojević u intervjuu za Skaj.

Dobro je poznato da je Milivojević sjajan izvođač jedanaeseraca, u prethodnoj sezoni postigao 10 što je za jedan manje od rekorda tima u sezoni koji je u vlasništvu napadača Endija Džonsona, a Milivojevića stavljaju u istu kategoriju izvođača sa Stivenom Džerardom, Frenkom Lampardom, Alanom Širerom...

"Kada spomenete sva ta imena i onda moje uz njih, moram da kažem da je prava privilegija. Sve su to vrhunski igrači koji su godinama igrali za vrhunske ekipe, a to nije lako. Konstantno kreiraš, učestvuješ u akcijama, iznuđuješ penale. Mi smo malo drugačiji tim, naši napadači su fantastični i oni izvlače veliki broj penala i slobodnih udaraca, a kada preuzmeš odgovornost za tako nešto nikada nisi dovoljno opušten pa ti treba odlična tehnika", poručio je kapiten Kristal Palasa.

Pre početka nove sezone, Luka Milivojević je potpisao novi ugovor sa ekipom Kristal Palasa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar